گچ ساختمانی

مصالح ساختمانی | ویژگی گچ ساختمانی

گچ ساختمانی

گچ یک مصالح ساختمانی است که از سنگ گچ موجود در طبیعت بدست می آید. ای سنگ به صورت سولفات دو کلسیم آبدار در منابع سطح زمین یافت می شود و پس از خرد شدن و انتقال به کوره به شکل پودرهای بسیار ریز سفید رنگ برای مصارف ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد.

این نوع مصالح در صنایع مختلف کاربرد دارد، اما از جمله کاربردهای رایج آن مربوط به صنعت ساختمان است. کار با این مصالح ساختمانی دارای پیچیدگی و ریزه کاری مخصوص به خود می باشد، از این رو برای استفاده از آن به مهارت و ترفندهای خاص نیازمند است.

 

ویژگی های گچ ساختمانی

1.این ماده بسیار سبک است و از این رو استفاده از آن هیچگونه بار اضافی بر ساختمان وارد نمی کند.
2.استفاده از آن می تواند به نوعی سبب ایجاد عایق صوتی و حرارتی شود.
3.خاصیت شکل پذیری گچ بالا است و می توان آن را به اشکال مختلف در آورد.
4.در صورت کثیف شدن، امکان تمیز کردن آن به راحتی وجود ندارد.
5.بزرگ ترین ایراد این محصول جذب رطوبت و طبله کردن در اثر آن می باشد. اعمال این ماده بر روی سطوح فلزی موجب ترکیب شدن آن با فلزات و تولید سولفات می شود. در نتیجه عمر قطعه مورد نظر کاهش پیدا می کند؛ از این رو قبل از پوشش سطوح آهنی، مسی و سربی با گچ باید یک لایه ضد زنگ روی آن ها قرار گیرد.
6.مقاومت این متریال در برابر حریق بالا است و یک متریال کندسوز محسوب می شود.

مطالعه کنید  انواع روش‌های عمل‌آوری بلوک سیمانی

 

انواع گچ مورد استفاده در ساختمان

1.گچ‌سفید: این گچ به منظور سفیدکاری در ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. گچ‌سفید به صورت روکار استفاده می شود و در مقایسه با انواع دیگر گچ ساختمانی قیمت پایین تری دارد.
2.گچ‌گیپتون: این نوع گچ از ترکیب گچ با افزودنی های چسبنده ای مانند سریشم بدست می آید. گیپتون به صورت دو لایه بر روی آجر، سطوح بتنی متخلخل، سطوح سیمانی، بلوک های سیمانی و بلوک های بتنی اجرا می گردد.
3.گچ‌عاج: گچ عاج دارای دانه بندی بسیار نرم و میکرونیزه می باشد. از این گچ در مجسمه سازی، ساخت قطعات پیش ساخته، تولید رنگ لعابی و کشته کشی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد.
4.گچ‌مرمر: گچ‌مرمر نوعی گچ بدون آب مولکولی می باشد که با محلول مخلوط و سپس مجددا پخته می شود و در برابر رطوبت از مقاومت بالایی برخوردار می باشد.
5.گچ‌ساتن: گچ‌ساتن به منظور سفیدکاری لایه نهایی سطوح مورد استفاده قرار می گیرد و برای تهیه این متریال، آن را با مواد افزودنی همانند پرلیت مخلوط می کنند.
6.گچ‌سیوا: گچ‌سیوا برای انجام عملیات زیرکاری بسیار مناسب می باشد. بر روی سطوحی که با گچ‌سیوا پوشانده شدند می توان از انواع رنگ های روغنی، پوشش های اکریلیکی، دیوارپوش های PVC، گچ‌پلیمری ساتن و بلکا استفاده نمود.

 

گچ رنگی

گچ‌رنگی از ترکیب پودرهای رنگی شیمیایی در گچ‌ساده تولید می شود. به طور طبیعی گچ دارای رنگ سفید یا خاکستری مایل به سفید یا کرم می باشد. اما با استفاده از افزودنی های طبیعی یا شیمیایی رنگ دهنده و بدون تغییر خواص آن می توان انواع‌گچ را در رنگ های مختلف تولید نمود. از گچ‌رنگی در ساخت گچ‌تحریر، پوشش دیوارها، ساخت مجسمه و ساخت دکورهای تزئینی استفاده می شود.

مطالعه کنید  آموزش کاربرد براق کردن شیرآلات

 

قیمت گچ ساختمانی 

برای مشاهده لیست قیمت گچ ساختمانی روی گچ کلیک  کنید

نکته مهم : جهت برقراری ارتباط با واحد فروش و یا استعلام موجودی انبار کافیست از ( استعلام قیمت ) استفاده کنید ، با تشکر واحد پشتیبانی پخش میثم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات
پیمایش به بالا