روش ساخت بلوک سیمانی

قیمت بلوک؛روش ساخت بلوک سیمانی

نحوه ساخت بلوک سیمانی

نحوه ساخت بلوک سیمانی به دو روش سنتی و پرسی تولید می شوند:

روش سنتی:

در این روش بتن و مواد افزودنی را در قالب ریخته و پس از گذشت زمان مقرر که گیرش بلوک صورت می گیرد آن را از قالب خارج می کنیم. استفاده از مواد افزودنی، روان کننده، ضد یخ بتن و حباب ساز موجب افزایش و طول عمر بلوک می شود. همچنین می توان برای افزایش دوام در این روش میزان آب را به نسبت سیمان پایین آورد.
روش قالب درجا یا ویبره ای نمونه ای از روش سنتی به شمار می رود. در این روش بتن به صورت دستی در قالب ها ریخته شده و پس از قرار گرفتن بر روی نوار نقاله میز ویبره منتقل می شود. مدت زمانی که ویبره بر بلوک ها اعمال می شود می بایست به گونه ای باشد که آب بتن روی قالب را نپوشاند زیرا این امر موجب کاهش مقاوت و دوام بلوک سیمانی می شود.

روش پرسی:

روش پرسی خود به دو روش پرس خشک و پرس تر تقسیم می شود.

1.روش پرس خشک

در روش پرس خشک دستگاه به صورت دو لایه ای عمل می کند که یکی از این لایه ها زیره و دیگری رویه نام دارد.می توان بلوک ها را به صورت یک لایه نیز تولید کرد اما تولید بلوک دو لایه مقرون به صرفه تر می باشد.ابتدا لایه زیرهدر قالب ریخته شده و فشار 10 تنی کوتاهی بر آن اعمال می شود. سپس لایه رویه در قالب ریخته شده و فشار 10 تنی و ویبره به مدت طولانی بر روی بلوک سیمانی اعمال می شود. در این روش میزان آب، اختلاط و زمان ویبره و پرس کمتر است و این امر موجب می شود بلوک سطح یکپارچه ای نداشته باشد. بنابراین مقاومت این نوع بلوک ها در سرما کاهش می یابد.

مطالعه کنید  انواع شیر آشپزخانه و ویژگی های هرکدام

2.روش پرس تر( wet press)

روش پرس تر نسبت به سایر روش های دیگر ساخت بلوک سیمانی، مناسب ترین روش به شمار می رود. بتن می بایست با اسلامپ ریزشی در قالب ریخته شود. و سپس پرس شود، بهتر است فشار پرس 500 تن باشد، همزمان در قسمت وکیوم دستگاه 70 درصد از آب بتن کشیده می شود و از قالب خارج می شود. ریزشی بودن اسلامپ موجب می شود دوغابی سطح بلوک سیمانی را بپوشاند. این دوغاب موجب استقامت بتن در سرما و پوشیده شدن فرج ها در بلوک شود.

مزایای بلوک های سیمانی که به روش پرس تر

1.ظاهر بسیار صاف و یکنواخت بدون هیچ گونه خلل و فرج
2.دوام و استقامت بالا به خصوص در نواحی سرد سیر
3.کیفیت بالای آنها
4.دارا بودن تمامی استاندارد ها برای بلوک های سیمانی
5.مقاومت در برابر سایش
6.جذب آب بسیار پایین
7.مقاومت بالا در برابر نفوذ یون کلر و حملات سولفاتی
8.مقاومت در برابر ضربه و فشار

 

نسبت ملات بلوک سیمانی

نسبت ملات بلوک سیمانی به عنوان یکی از مواد ساختمانی بسیار مهم است. برای تعیین نسبت ملات بلوک سیمانی باید به عوامل مختلفی مانند نوع سیمان، نوع ماسه و سنگدانه، نوع بلوک سیمانی و مقاومت مورد نظر برای ملات توجه کرد، اما در کل نسبت معمول برای ملات بلوک سیمانی به صورت زیر است:

نسبت سیمان به ماسه و سنگدانه: این نسبت بین 1 به 6 تا 1 به 8 است، به عنوان مثال 1 بشش سیمان به 6 بشش ماسه و سنگدانه.
آب به سیمان: نسبت آب به سیمان بین 0.4 تا 0.5 است، به عبارت دیگر برای هر کیلوگرم سیمان، 0.4 تا 0.5 لیتر آب مورد نیاز است.

مطالعه کنید  بلوک سیمانی تو خالی چیست؟

 

مواد لازم برای ساخت بلوک سیمانی

از مصالح مختلفی برای ساخت بلوک سیمانی استفاده می شود که در تمام این مصالح سیمان به عنوان پایه اصلی است و مصالحی همچون ماسه، پوکه معدنی و … استفاده می شود که هر کدام از این ها در ترکیبات می تواند ویژگی های خاص خود را داشته باشد. اما جدیدا در ترکیبات بلوک سیمانی به همراه سیمان از پوکه معدنی استفاده می شود. این امر بیشتر برای شهرهای مرکزی و غربی کشور صورت می گیرد که دلیل اصلی آن هم تعدد کارخانه های پوکه معدنی در تبریز و اطراف آن است. این پوکه های معدنی از کیفیت بالایی برخوردارند که در نتیجه نهایی تولید بلوک های سیمانی تاثیرگذارند و باعث سبکی بلوک ها می شوند که در عین حال کیفیت و مقاومت خود را از دست نمی دهند.

 

مواد اولیه برای ساخت بلوک سیمانی

سبکدانه پایه معدنی
انواع سیمان پرتلند
سبکدانه پایه مصنوعی
شن
ماسه
آب
افزودنی مجاز

 

ترکیبات ساخت بلوک سیمانی

ترکیبات ساخت بلوک سیمانی عبارتند از: آب، سیمان، مصالح سنگی و مواد افزودنی. ممعمولا برای ساخت بلوک سیمانی از سیمان پرتلند استفاده می کنند. زیرا به گیرش تسریع می بخشد. در برخی موارد از سیمان روباره ای، سیمان آلومینیومی و سیمان پرتلند ضد سولفات نیز استفاده می شود.

1.مواد رنگی برای تولید بلوک های رنگی
2.مواد زودگیرنده که برای تسریع در گیرش بتن و مقاومت بتن مورد استفاده قرار می گیرد.
3.مواد حباب ساز: این مواد مقاومت بلوک را در برابر آب و سرما افزایش می دهد.
4.مواد کف ساز که تولید کننده گاز نیز می باشد و برای تولید بتن اسفنجی و سبک مورد استفاده قرار می گیرد.
5.مواد روان کننده که کنترل کننده گیرش بتن و تقلیل دهنده رطوبت بتن نیز است.

مطالعه کنید  ویژگی ها و مشخصات انواع پودر سنگ

 

نکته مهم : جهت برقراری ارتباط با واحد فروش و یا استعلام موجودی انبار کافیست از ( استعلام قیمت ) استفاده کنید ، با تشکر واحد پشتیبانی پخش میثم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات
پیمایش به بالا