کاربرد پودر سنگ

کاربردهای پودر سنگ در ساختمان سازی

کاربرد پودر سنگ

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به مایل به دانستن کاربرد پودر سنگ و اطلاعاتی در رابطه با آن هستید، این مقاله را مطالعه کنید. در ابتدا لازم است بدانید پودر سنگ به ماده ای گفته می شود که بسیار نرم بوده و به شکل طبیعی در اثر سایش بین سنگ های موجود در بستر رودخانه به وجود می آید. طبق تعریف پودر سنگ انتظار می رود، براساس منشا آن رنگ های مختلفی داشته و از طرفی رنگ خود بستر رودخانه هم تاثیرات چشم گیری برروی رنگ پودر سنگ خواهد داشت.

 

روش تولید پودر سنگ چیست؟

یکی از متداول ترین روش های برای ساخت و تهیه پودر سنگ از راه طبیعی بوده که در سطرهای بالاتر شرح داده شد؛ اما روش دوم تولید پودر سنگ به نام روش مصنوعی معروف بوده و می توان گفت با کوبیدن انواع سنگ ها و کانی ها به دست می آید. در این بخش لازم به ذکر است پودر سنگ های تولید شده به هر یک از روش های ذکر شده، دارای خاصیت منبع خود می باشد. نکته لازم به ذکر دیگر این است که پودر سنگ های مصنوعی معمولا از ضایعات سنگ ساختمانی به دست می آید.

 

دلیل استفاده از پودر سنگ در ساختمان ها چیست؟

یکی از پرکاربردترین جایگاه پودرسنگ استفاده در ساخت و ساز است به این شکل که آن را همراه با دیگر مصالح مصرفی مخلوط می کنند تا سبب افزایش چسبندگی و مقاومت ساختمان شود. لازم به ذکر است که بهره گیری از پودر سنگ در سیمان سبب از بین رفتن ترک های احتمالی آن بعد از خشک شدن خواهد بود. یکی از بهترین ترکیب های پودر سنگ با سیمان سفید است که برای نمای ساختمان کاربرد داشته و بسیار پرطرفدار می باشد.

مطالعه کنید  مصالح ساختمانی؛قیمت پودر سنگ

 

پودر سنگ در بتن سازی چه کاربردی دارد؟

گران بودن قیمت سیمان باعث می شود تا کاربرد پودر سنگ در بتن بعنوان پرکننده از نظر کاهش هزینه تولید بتن مورد توجه قرار بگیرد . پودر سنگ به دلیل ارزان بودن و وفور فراوان آن در کشور و تاثیر مثبت آن بر ساختار بتن همواره یکی از ترکیبات ساخت بتن بوده است . استاندارد EN 197-1 اروپا در سال 2000 میلادی دو نوع سیمان پرتلند را با اختلاط 6 تا 20 درصد پودر سنگ و دیگری 21 تا 35 درصد مجاز دانسته است .

در صرت استفاده از پودر سنگ برای تولید بتن ضمن کاهش آلودگی محیط زیست می توان قیمت تمام شده بتن را کاهش داد . با توجه به ارزان بودن پودر سنگ نسبت به سیمان استفاده از آن در بتن توصیه می شود . شایان ذکر است استفاده از 15 درصد پودر سنگ در تولید بتن دوام بتن را در برابر حمله شیمیایی یون سولفات که عامل مخرب جسم بتن است را افزایش می دهد.پودر سنگ

 

کاربردهای دیگر پودر سنگ

-استفاده از پودر سنگ برروی قیر گونی تا چسبندگی و کثیفی کم تری ایجاد شود.
-خوراک دام و طیور از دیگر کاربردهای پودر سنگ است.
-سند بلاسک از دیگر کاربردهای پودر سنگ می باشد.

 

معرفی انواع پودر سنگ

 

1.پودر سنگ آهک

پودر سنگ با فرمول شیمیایی CaCO3 یکی از ترکیبات کربنات کلسیم است. سنگ آهک به دلیل مزایای زیادی که دارد به عنوان پر مصرف ترین نوع پودر سنگ در جهان به شمار می رود. پودر سنگ آهک دارای نقش مهمی در تولید ملات ، سیمان و بتن بوده و به میزان زیادی در ساختمان سازی ، جاده سازی ، کشاورزی ، صنایع شیمیایی برای خنثی سازی اسید ها ، فولاد سازی و … می باشد. همچنین صنایع تولید شیشه ، دام و طیور ، آرایشی و بهداشتی ، غذایی ، لعاب سازی و … نیز وابسته به پودر سنگ آهک می باشد.

مطالعه کنید  عوامل موثر بر قیمت انواع پودر سنگ

2.پودر سنگ گرانیت

گرانیت یک اصطلاح کلی است که در مورد برخی انواع سنگ های دگرگونی استفاده می شود. سنگ هایی نظیر دیوریت ، ریولیت ، بازالت ، پریدوتیت و … در دسته سنگ های گرانیت قرار می گیرد. پودر سنگ گرانیت در دسته سنگ های رنگی مورد استفاده در ساختمان سازی است. پودر سنگ گرانیت پس از پودر سنگ آهک به عنوان پر مصرف ترین پودر خاک سنگ در جهان شناخته می شود.

3.پودر سنگ دولومیت

سنگ دولومیت نوعی سنگ آهک است که فرمول آن به صورت کربنات کلسیم منیزیم شکل گرفته است. پودر سنگ دولومیتی به اندازه پودر سنگ آهک پر مصرف نبوده زیرا سنگ آهک دارای تاثیرگذاری بیشتری در تولید سیمان و خنثی سازی اسید ها است. سختی سنگ دولومیت حدود ۴ است در حالی که سختی سنگ آهک ۳ می باشد. پودر سنگ دولومیت و پودر سنگ آهک دارای شباهت هایی زیادی با هم هستند و در کاربرد های مشترکی نیز مصرف می شوند.

4.پودر سنگ مرمریت

سنگ مرمریت دارای شباهت های زیادی با سنگ آهک است. رنگ سفید آن برای تولید پودر سنگ بسیار مناسب می باشد زیرا پودر سنگی سفید و یک دست از آن تولید می شود. کاربرد پودر سنگ مرمر در حذف ناخالصی ها ، تولید فیلتر ، به عنوان پرکن ، صنایع غذایی انسانی و حیوانی ، سفید کاری ، تولید لوازم آرایشی و بهداشتی و … است.

5.ماسه و کوارتز

کوارتز یکی از فراوان ترین کانی های طبیعی با بالاترین درجه سختی بوده و توسط دستگاه های سنگ شکن قابل خردایش نیست و پودر سنگ آن عموما به صورت طبیعی تولید می شود. کوارتز و شن و ماسه دارای دوام بسیار زیادی هستند. سنگ کوارتز همان شن و ماسه بوده ولی حالت دگرگونی دارد.

مطالعه کنید  تفاوت پودر سنگ و سیمان سفید

 

 

نکته مهم : جهت برقراری ارتباط با واحد فروش و یا استعلام موجودی انبار کافیست از ( استعلام قیمت ) استفاده کنید ، با تشکر واحد پشتیبانی پخش میثم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات
پیمایش به بالا