قبل از اینکه یک پروژه ی ساختمانی و ساخت و ساز آن را شروع کنید، باید به دنبال تجهیزات لوله کشی و نوع لوله کشی مناسب برای ساختمان خود باشید. سیستم لوله کشی ساختمان انواع مختلفی دارد و برای این که بهترین آن را اتخاب کنید ابتدا باید تمامی روش های لوله کشی را بشناسید.
زمان مطالعه: 8 دقیقه
زمانی که روش های لوله کشی ساختمان را شناختید می توانید با مقایسه آن ها و میزان هزینه ای که قرار است انجام دهید و همچنین شرایط ساختمان بهترین روش لوله کشی را انتخاب و اجرا نمایید. برای خرید لوله و اتصالات رشت با پخش میثم در ارتباط باشید و نظر کارشناسان را در ارتباط با این موضوع جویا شوید.
انواع روش های لوله کشی ساختمان
-
لوله کشی به روش سنتی
قدیمی ترین روش لوله کشی ساختمان روش سنتی است که در آن لوله ها به دو شکل توکار و روکار نصب می شدند و جنس آن ها نیز آهنی می باشد. این روش فواید زیادی دارد اما لوله ها به خاطر جنس آهنی و فولادی ایی که دارند زودتر دچار آسیب و پوسیدگی می شوند و وزنشان هم خیلی سنگین است از این رو پیشنهاد می کنیم سایر روش های لوله کشی را نیز مورد بررسی قرار دهید.
-
لوله کشی به روش انشعابی
یکی از جدیدترین روش های لوله کشی ساختمان روش انشعابی است به این صورت که در بین لوله و اتصالات نصب شده کنتور قرار می دهند. در این سیستم لوله کشی برای انتقال آب به بخش های مختلف انشعاب گرفته می شود که لوله ها در پایان به هم وصل می شوند و این نوع لوله کشی به دو روش رو کار و توکار انجام می پذیرد. در این روش آب گرم از لوله اصلی به سیستم حرارتی انشعاب می خورد. پخش میثم برترین شرکت فروش لوله و اتصالات رشت، آماده ی پذیرش سفارشات شما در ارتباط با انواع لوله و تجهیزات آن می باشد جهت آشنایی بیشتر و یا خرید از ما وارد سایت پخش میثم شوید.
-
لوله کشی به روش کلکتوری
در این روش لوله کشی جدید از ابزاری به نام کلکتور استفاده می شود. از تفاوت های این روش نسبت به دو روش قبلی این است که به صورت جداگانه قابل انجام است و همچنین لوله کشی فقط به صورت توکار صورت می گیرد حال که با روش های لوله کشی ساختمان آشنا شدیم باید به نوع ساختمان توجه کنیم تا بتوانیم بهترین روش و مناسب ترین روش لوله کشی را انتخاب نماییم و بعد عواملی مانند کیفیت و سرعت و هزینه های مربوطه را نیز مورد بررسی قرار دهیم.
کدام روش سریع تر اجرا می شود؟
لوله کشی آب به روش انشعابی و روکاری می تواند یکی از سریع ترین روش ها برای لوله کشی ساختمان باشد، مخصوصا که خانه ای در حال سکونت باشد چرا که می توان لوله ها را از روی دیوار رد کرد بدون این که آسیبی به جای بگذارد. معمولا برای تعمیرات لوله کشی با سرعت بالا ولی هزینه ی مقرون به صرفه از این روش انشعابی استفاده می کنند.
گاهی برخی از صاحبان ساختمان با لوله ی روکار مخالف هستند و از نظر آن ها نمای خوبی در داخل خانه ندارد، از این رو مهندسان و متخصصان لوله کشی از قاب های مخصوصی جهت پوشاندن قسمت های خارجی لوله استفاده می کنند که به آن داکت کشی می گویند.
یکی دیگر از روش های لوله کشی با سرعت، روش کلکتوری می باشد به شرطی که ساختمان در حال تعمیرات و یا ساخت باشد و دلیل این که این روش در دسته ی پرسرعت ترین ها قرار می گیرد وجود دو عامل : کلکتور و لایه ای بودن لوله ها است.
کلکتور باعث سرعت بخشیدن به انشعاب گیری های داخل ساختمای می شود و لایه ای بودن لوله ها هم به خاطر نصب راحت و آسان باعث افزایش سرعت در این روش از لوله کشی ساختمان می شود.
کدام روش لوله کشی قیمت پایین تری دارد؟
در بین لوله کشی های مختلف لوله کشی روکار کمترین هزینه را در پی دارد و همچنین لوله کشی کلکتوری با لوله های لایه ای نیز جزء روش های مقرون به صرفه است چرا که مصرف لوله های لایه ای مقدار استفاده از اتصالات و لوله ها را به میزان قابل توجهی نسبت به لوله کشی به روش سنتی با لوله هایی از جنس فلز و پلیمر کاهش می دهد و پرت لوله در این روش نیز بسیار کم تر است.
سخن پایانی
همانطور که گفته شد انتخاب بهترین روش لوله کشی ساختمان به نوع سازه ی شما بستگی دارد که ما سعی کردیم به برسی نوع و مزایای هر روش بپردازیم، تا به شما برای انتخاب نهایی کمک کرده باشیم. ممنون که تا انتهای این مقاله همراه ما بودید جهت سفارش لوله و اتصالات رشت وارد بخش فروشگاهی سایت پخش میثم شده و یا با شماره ی 34989-013 در تماس باشید.
روز و روزگارتان خوش