در این مقاله از فروشگاه پخش میثم به راهنمای خرید سنگ روشویی می پردازیم. شما اگر به تازگی دست به تغییر دکوراسیون خانه خود زده باشید، متوجه اهمیت این موضوع می شوید که سنگ های روشویی نقش مهمی در دکوراسیون خانه ها ایفا می کند. خواندن این مقاله به شما کمک می کند تا انتخاب بهتری هنگام خرید سنگ روشویی داشته باشید.
زمان مورد نیاز برای مطالعه: 5 دقیقه
انواع جنس های سنگ روشویی
بیشتر سنگ های روشویی از جنس سرامیک هستند. سرامیک مقاوم و زیباست و تمیزکردن آن کار راحتی است. برخی روشویی ها از جنس اکرولیک و برخی نیز استیل هستند.
روشویی های از جنس اکرولیک مقاوم نیستند و روشویی های استیل نیز به راحتی تمیز نمی شوند. گرانیت نیز یکی از ماده هایی است که در ساخت روشویی به کار می رود و بسیار زیباست علاوه بر آن نسبت به رطوبت و گرما نیز مقاومت دارد.
روشویی های گرانیتی استحکام بالایی در برابر خراش و ضربه دارند. استفاده از سنگ مرمر نیز ظاهری شیک و زیبا را به روشویی می دهد و به رنگهای سفید و مشکی وجود دارد. باید به این نکته توجه داشته باشید که اگرچه سنگ مرمر دوام بالایی دارد اما در مقابل مواد اسیدی کم مقاومت است.
انواع روشویی ها
روشویی بدون کابینت
سنگ روشویی بدون کابینت همان روشویی ایستاده است که از جنس چینی است و بیشتر از بقیه روشویی ها مورد استفاده قرار می گیرد و و در ابعاد و اندازه های مختلفی نیز ساخته می شود.
روشویی کابینتی
سنگ روشویی کابینتی یا یونیت دار امروزه بسیار مورد استفاده و استقبال خریداران قرار گرفته است. طراحان این روشویی ها برای فضای زیرسینک کابینت طراحی کرده اند که می توان ملزومات بهداشتی و انواع شوینده ها را در آن قرار داد.
روشویی های کابینتی در دو مدل دیواری وپایه دارد تولید می شود. در سرویس بهداشتی هایی که فضا به اندازه کافی بزرگ است بهتر است از روشویی های کابینتی پایه دار استفاده کنید.
همچنین بخوانید: راهنمای خرید شیرآلات باکیفیت و استاندارد
انواع سنگ روشویی از لحاظ مدل و طراحی
مدل و طراحی سنگ روشویی از مواردی است که اهمیت بسیاری دارد. از لحاظ مدل و طرح می توانیم سنگ های روشویی را به موارد زیر تقسیم کرد:
سنگ روشویی یکپارچه: جنس این سنگها از نوع سرامیک است و قیمت بالاتری دارند و در دکوراسیون های مدرن مورد استفاده قرار می گیرد. پایه و سینک این نوع روشویی ها بصورت یکپارچه از جنس سرامیک هستند.
سنگ روشویی چندتکه: در سنگ های روشویی چندتکه پایه و سینک جدا از هم هستند و پس از نصب به راحتی از آن جدا می شوند. در دکوراسیون های کلاسیک از این نوع سنگها استفاده می شود و وزن کمتری نسبت به سنگ روشویی یکپارچه دارند.
سنگ روشویی کنج یا گوشه: این نوع سنگ روشویی برای فضاهای کوچک بسیار مناسب است. این سنگها ممکن است به صورت وال هنگ یا رومیزی استفاده شود.
سنگ روشویی وال هنگ: این نوع سنگ روشویی برای کسانی است که تمایل دارند از فضای زیر کابینت روشویی استفاده کنند. سنگ های وال هنگ از پشت به طور مستقیم به دیوار وصل می شوند و نیازی به پایه ندارند. معمولا سبک وزن هستند و از مواد اکریلیک و مواد سنتزی برای ساخت آنها استفاده می شود.
سنگ روشویی رومیزی یا کانتر: این نوع سنگ روشویی نیاز به سکو یا میز دارد و در گروه وال هنگ یا کنج قرار می گیرد و پایین آنها کابینت نصب می شود.
سنگ روشویی یک یا دوقلو: این نوع سنگ روشویی ها عموم دسته های بالا را در برمی گیرد. یک یا دوقلو بودن سنگ روشویی به فضای حمام و سرویس بهداشتی بستگی دارد.
اندازه استاندارد سنگ روشویی: در هنگام خرید باید به معتبر بودن فروشگاه خرید سنگ روشویی توجه کنید و در نظر داشته باشید که ارتفاع استاندارد روشویی 80 سانتی متر است.
ویژگی سنگ روشویی باکیفیت
- نداشتن درز یا ترک
- داشتن سطح شفاف و بدون خش و یا موج و برآمدگی
- داشتن مقاومت بالا در مقابل مواد شوینده اسیدی
- آنتی باکتریال باشد
- اندازه سنگ و روشویی متناسب باشد.
کلام آخر
خرید سنگ روشویی باکیفیت ممکن است چالش هایی داشته باشد که در این مقاله از وبلاگ پخش میثم سعی کردیم این چالش ها را برطرف کنیم. شما در فروشگاه پخش میثم می توانید انواع سنگ های روشویی را در کیفیت بالا و قیمت مناسب تهیه کنید.