عایق کاری لوله رشت

عایق کاری لوله آب و انواع آن

فهرست مطالب

یکی از مواردی که باعث صرفه جویی در مصرف انرژی و کاهش هزینه ها می شود، عایق کردن لوله های انتقال آب است. عایق کردن هم برای لوله های آب سرد است هم برای لوله آب گرم. در زمستان برای اینکه لوله های آب به خاطر افت دما یخ نزنن آن ها را عایق بندی می کنند و همچنین برای این که لوله هایی که آب گرم را به درون ساختمان ها می برند، سرد نشود از عایق کاری استفاده می کنند.


زمان مطالعه: 6 دقیقه


برای عایق کاری لوله ها باید به مواردی نظیر جنس و اندازه و کاربرد لوله دقت کرد و سپس عایق مناسب همان لوله را تهیه و نصب نمود. در این مقاله از سایت پخش میثم قصد داریم انواع عایق لوله و روش های عایق کاری را برایتان شرح دهیم، چنانچه قصد خرید لوله و اتصالات رشت را دارید با ما از طریق شماره ی 013-34989 در تماس باشید.

انواع عایق لوله آب

در لوله کشی ساختمان عایق های مختلفی برای لوله ها استفاده می شود که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم:

عایق رطوبتی:

برای عایق کردن لوله های آب گرم از عایق رطوبتی استفاده می کنند و همچنین برای این که رطوبت از کف زمین با لوله هایی که جنسشان فلزی است برخوردی نداشته باشد و باعث ایجاد آسیب و زنگ زدگی نشود از این نوع عایق کاری استفاده می کنند. شاید بپرسید متریال این عایق کاری شامل چه مواردی است؟ باید بگوییم که پارچه هایی که به غیر آغشته شده اند و مواد لاستیکی و پلاستیکی در عایق کاری رطوبتی جهت جلوگیری از نفوذ رطوبت استفاده می شود.

مطالعه کنید  اتصالات لوله کشی ساختمان

عایق حرارتی:

لوله و اتصالات پخش میثم
پخش میثم

برای این که گرما و حرارت لوله های آب گرم و همچنین سیستم گرمایش از کف زمین هدر نشود از عایق های حرارتی که خود شامل 3 نوع تشعشعی، هدایتی و هم رفتی هستند استفاده می شود. علاوه بر عایق کاری لوله ها با این روش برای دیگ های موتورخانه، آبگرمکن ها و پکیج ها نیز از عایق کاری حرارتی استفاده می کنند.

عایق پتویی:

همانطور که از اسم این عایق ها پیداست از موادی مانند پشم شیشه، پشم حیوانات و سنگ و همچنین پشم چوب تولید شده اند و برای عایق کاری لوله ها در اندازه های مختلف و همچنین مخازن مورد استفاده قرار می گیرند.

عایق قطعه ای:

عایق های قطعه ای بسیار به عایق های پتویی شبیه هستند اما طولشان نسبت به آن ها کمتر است و دارای پوشش کاغذی هستند.

در ادامه بخوانید: لوله و اتصالات مناسب برای آب و هوای مرطوب

دلایل عایق کاری لوله های آب گرم

برای این که در مصرف انرژی صرفه جویی شود و همچنین از اتلاف آن جلوگیری به عمل آید، لوله های آب گرم خانه ها را عایق کاری می کنند و یکی از دلایل خوب عایق کاری این است که دیگر برای گرم شدن آب نیاز نیست مدتی آن را باز نگه داشت، این گونه میزان مصرف آب هم کاهش می یابد و صرفه جویی می شود و برعکس ساختمان هایی که لوله های آب گرم آن ها عایق نشده اند اکثر مواقع سرد هستند و باعث هدر شدن انرژی می گردند.

روش عایق کاری لوله های آب گرم

عایق کاری لوله های آب گرم خانه ها باعث می شود که انرژی به مقدار زیادی صرفه جویی شود. برای این که لوله ها را عایق کاری کنند ابتدا سطح بیرونی آن ها را خوب تمیز و پاک کرده و سپس ضد زنگ را دو مرتبه به روی آنها می زنند و بعد از خشک شدن با توجه به این که لوله توکار است یا روکار از روش های زیر برای عایق کاری استفاده می کنند:

مطالعه کنید  مصالح ساختمانی | 8 نوع مصالح ساختمانی

عایق کاری لوله توکار:

در این روش از عایق کاری ابتدا باید سطح لوله را با پشم شیشه یا پشم سنگ پتویی را بپوشانند، این گونه که با توجه به مقدار و  محیط لوله عایق را با اره برش می دهند و با سیم های گالوانیزه عایق را دور تا دور لوله میبندند.

عایق کردن لوله روکار:

لوله های روکار را مانند لوله ی توکار عایق کاری می کنند سپس مثل لوله های قسمت موتورخانه رویشان رنگ پاشی می شود.

لوله و اتصالات رشت را از پخش میثم بخواهید تا در سریع ترین زمان ممکن به دست شما برسانیم جهت ارتباط با ما وارد سایت شوید.

عایق کاری پشم سنگ
پخش میثم

نکات لازم جهت عایق کاری لوله آب گرم:

  • قبل از خرید عایق، اندازه ی لوله و میزان عایق مورد نیاز را تعیین نمایید.
  • برای این که ضخامت عایق حرارتی مورد نیاز را بدانید باید به تفاوت دمایی آب داخل لوله و محیط بیرون از لوله توجه کنید.
  • توجه داشته باشید جهت عایق کاری لوله های آب گرم  شیر ها و اتصالات و تمامی مواردی که در مسیر لوله کشی قرار دارد را نیز باید عایق کاری نمایید.
  • عایق های پتویی پشم سنگ یا عایق های لوله ای پشم سنگ جز بهترین عایق کاری ها می باشند و بهتر است از آن ها استفاده نمایید.
  • اصلا در عایق کاری از چسب که قابل اشتعال است استفاده نکنید و مقاومت عایق در برابر آتش سوزی را جدی بگیرید

 چه زمانی نیاز به عایق کاری نیست؟

  • در مواردی مانند موارد زیر نیازی به عایق کاری نیست:
  • عدم انتقال گرمایی در دیواره ی خارجی و داخلی لوله
  • سیستم هایی که از سوخت فسیلی برای گرم شدن و سرد شدن مواد استفاده می کنند
  • مخازن و وسایل عایق کاری شده در کارخانه ها
  • سیستم هایی با درجه ی دمایی 12.5 تا 40 درجه ی سانتی گراد
مطالعه کنید  ایده های خلاقانه برای طراحی باغچه

عایق کاری لوله های آب سرد

برای این که لوله های آب سرد گرم نشوند همانند لوله آب گرم نیاز به عایق کاری دارند مثلا با عایق کاری لوله هایی که دارای آب سرد هستند می توان دمای آب را تا زیر 20 درجه سانتی گراد محافظت نمود تا در فصل سرد سال آب سرد درون لوله ها یخ نزند و یا باعث ترکیدگی لوله نشود.

سخن پایانی

همانطور که گفتیم عایق کاری برای تمام لوله های یک ساختمان نیاز است و فرقی نمی کند لوله آب گرم باشد و یا آب سرد و معمولا عایق کاری ها انواع مختلفی دارند که برایتان شرح دادیم حال اگر قصد خرید لوله و اتصالات رشت را دارید با پشتیبان های پخش میثم در ارتباط باشید و یا به صورت حضوری خرید خود را انجام دهید.ممنون که تا پایان این مبحث همراه ما بودید.

روز و روزگارتان خوش

نکته مهم : جهت برقراری ارتباط با واحد فروش و یا استعلام موجودی انبار کافیست از ( استعلام قیمت ) استفاده کنید ، با تشکر واحد پشتیبانی پخش میثم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات
پیمایش به بالا